amenajari birou, mobila birou, birou operational, mobilier operational, mobilier birou Bucuresti 


 Sunati chiar acum la:

0722.736.637 (Vodafone)
021.211.57.26 (fix)

 

 

Mobila pe comanda

Ultimele produse

Living Spacey

  • Living Spacey
vezi detalii »

Dressing cu usi armonice

  • Dressing cu usi armonice
vezi detalii »

Dressinguri in Bucuresti

  • Dressinguri in Bucuresti
vezi detalii »

Ultimele articole

Cum alegem mobila pentru dormitor

Dormitorul, spatiul in care te retragi dupa o zi solicitanta de munca, locul in care te relaxezi seara la televizor sau citind o carte, treuie sa te reprezinte intru totul. In plus, pe langa ...

citeste »

Culori

Culori PAL Mobila

Amenajari birou

 
Amenajari birou


Comanda acum!
0722.736.637 (Vodafone)
021.211.57.26 (fix)
Comanda acum!

Amenajari birou BO 006.

 

Detalii tehnice:

 

Mobilier pentru birou operational si jonctiuni (elemente auxiliare) realizate din PAL melaminat de 18 mm sau 25 mm grosime, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm aplicat pe laturile exterioare / brute ale mobilierului.

 

Accesorii mobilier: picioare mobilier deasemenea din PAL melaminat de 18 mm, sisteme de cuplare ascunse prin demontabili sau picioare metalice pe diverse nuante (inox, crom, mate, aluminiu) cu baza antiderapanta; rollbox-uri prevazute cu sertare cu glisiere metalice tip BLUM pe role si sistem de inchidere centralizata pe toate sertarele.

 

Dulapuri bibliorafturi si biblioteca din PAL melaminat de 18 mm grosime cu cant ABS de 2 mm si 0.4 mm aplicat pe toate zonele vizibile, balamale tip Blum, import Austria.

 

Pentru mobilierul operational la comanda se pot modifica dimensiunile, finisajele, accesoriile, textura materialelor (MDF, geamuri sablate sau vopsite, plexiglas etc). Asiguram montaj si transport mobilier executiv in Bucuresti absolut GRATUIT ! Sunati chiar acum pentru mai multe detalii sau pentru o oferta personalizata de pret. Va asteptam !


Gama de culori:
>Gama de culori
Mobila birou operational Mobila birou operational Comanda acum!

Mobila birou operational


 

Mobila birou operational BO 008.   Ergonomic si dinamic, mobilierul pentru birourile operationale se caracterizeaza prin divesitatea de birouri, topuri, jonctiuni si extensii, unghiuri de racord, panouri de compartimentare, peninsule, dulapuri, mese de consiliu si secretariat.   Caracteristici tehnice mobilier birou la comanda:   - Birouri: blat din PAL melaminat de 25 mm grosime cu cant ABS ...


vezi mai multe detalii despre "Mobila birou operational"


Datorita procesului de optimizare a imaginilor, culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul. Unele imagini sunt cu titlu informativ. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va rugam verificati preturile telefonic.

Mobila pentru casa: Mobila bucatarii Mobila dormitor Mobila living Mobila tineret Dressing Usi glisante Dulap usi glisante Mobila baie Mobila hol
Mobila birou: Mobilier birou Masa consiliu Rollbox-uri Dulap birou Birou managerial Birouri operationale
amenajari birou, mobila birou, birou operational, mobilier operational, mobilier birou Bucuresti