Mobila bucatarie la comanda preturi mici ieftina 


 Sunati chiar acum la:

0722.736.637 (Vodafone)
021.211.57.26 (fix)

 

 

Mobila pe comanda

Ultimele produse

Dulap cu usi glisante la comanda in Bucuresti

  • Dulap cu usi glisante la comanda in Bucuresti
vezi detalii »

Living Melina

  • Living Melina
vezi detalii »

Usi glisante la dulapul din dormitor

  • Usi glisante la dulapul din dormitor
vezi detalii »

Ultimele articole

Cum alegem mobila pentru dormitor

Dormitorul, spatiul in care te retragi dupa o zi solicitanta de munca, locul in care te relaxezi seara la televizor sau citind o carte, treuie sa te reprezinte intru totul. In plus, pe langa ...

citeste »

Culori

Culori PAL Mobila

Cum comand?

Intrebari frecvente Alegerea produselor, lansarea si finalizarea comenzii

 

Dupa ce ati navigat prin categoriile si subcategoriile site-ului mobilier-mobila.ro, ati vizualizat produsele si ati gasit produsul ce corespunde dorintelor Dvs va rugam sa ne contactati telefonic sau prim e-mail pentru mai multe detalii cu privire la pret, programari masuratori, schite, materiale, accesorii sau termen de executie a mobilierului.

 

1. Dupa programarea intalnirii pentru masuratori, un designer se va deplasa la domiciliul sau sediul Dvs pentru a realiza o schita, a lua masuratorile exacte si a stabili impreuna cu Dvs nuantele de culori (finisajele), accesoriile si alte detalii.

 

In timpul cel mai apropiat veti fi contactati pentru o estimare de pret.

 

2. Daca pretul corespunde bugetului Dvs alocat pentru mobilier, se va incheia un contract, se vor stabili termenii de livrare si montaj si se va plati un avans de 40-50 % din valoarea totala a mobilei, iar comanda se va da in executie (procesarea comenzii poate dura intre 7 si 21 de zile lucratoare).

 

3. Inainte de montaj veti fi contactati pentru o confirmare de montaj, ora,  locatie. Pentru a realiza montajul mobilierului nou, incaperea trebuie eliberata de mobilierul vechi, cu ceva timp inaite se va monta parchetul, gresia si faianta, daca este cazul.

 

Livrarea si montajul sunt GRATUITE (in Bucuresti) ! Pentru montaj si livrari in alte localitati din Romania va rugam sa ne contactati telefonic pentru mai multe detalii.Modalitati de plata

 

Pentru plata mobilierului comandat punem la dispozitia Dvs doua optiuni:

 

1.Plata prin numerar (cash) la livrare, respectiv dupa montaj.

 

2.Plata cu OP, prin transfer bancar in contul firmei.

 

3.In curand ! Modalitati de plata in RATE !

 

 

Mereu la dispozitia Dvs,

Echipa Mobilier - Mobila .ro


Datorita procesului de optimizare a imaginilor, culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul. Unele imagini sunt cu titlu informativ. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va rugam verificati preturile telefonic.

Mobila pentru casa: Mobila bucatarii Mobila dormitor Mobila living Mobila tineret Dressing Usi glisante Dulap usi glisante Mobila baie Mobila hol
Mobila birou: Mobilier birou Masa consiliu Rollbox-uri Dulap birou Birou managerial Birouri operationale
Mobila bucatarie la comanda preturi mici ieftina