Mobila bucatarie la comanda preturi mici ieftina 


 Sunati chiar acum la:

0722.736.637 (Vodafone)
021.211.57.26 (fix)

 

 

Mobila pe comanda

Ultimele produse

Mobilier sufragerie la comanda - Alexia

  • Mobilier sufragerie la comanda - Alexia
vezi detalii »

Rolbox cu usa

  • Rolbox cu usa
vezi detalii »

Dulapior depozitare documente

  • Dulapior depozitare documente
vezi detalii »

Ultimele articole

Cum alegem mobila pentru dormitor

Dormitorul, spatiul in care te retragi dupa o zi solicitanta de munca, locul in care te relaxezi seara la televizor sau citind o carte, treuie sa te reprezinte intru totul. In plus, pe langa ...

citeste »

Culori

Culori PAL Mobila

Despre noi

Despre noi Despre noi Despre noi

 

Activitatea de baza a firmei noastre consta in realizarea la comanda a oricarui tip de mobilier, astfel incat va oferim o gama foarte variata de mobilier de bucatarie, mobila dormitor, mobila living, dressinguri, dressing room-uri, dulapuri cu usi glisante, usi glisante, mobilier pentru baie si hol, mobilier pentru birouri open space, mobilier pentru birouri operationale si birouri manageriale, solutii (dulapuri, dulapuri bibliorafturi, dulapuri arhivare) pentru depozitare dosare si consumabile birou etc.

 

Materia prima cum ar fi PAL-ul melaminat (Egger, Kronoshpan, Intershpan, Lesna, Termopal), MDF-ul, geamurile sablate sau vopsite, oglinzile fumurii si diverse accesorii sunt de renume international import Austria si Germania (marca Blum si Hafele).

 

Punem la dispozitia Dvs colectii de mobilier in acord cu ultimelor tendinte de pe piata internationala si incercam sa oferim nu doar mobilier personalizat conform gusturilor Dvs si conform spatiilor de care dispuneti, ci si cele mai bune preturi insotite de cele mai bune servicii din domeniul productiei de mobilier.

 

Mereu la dispozitia Dvs,

Echipa Mobilier - Mobila .ro
Datorita procesului de optimizare a imaginilor, culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul. Unele imagini sunt cu titlu informativ. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va rugam verificati preturile telefonic.

Mobila pentru casa: Mobila bucatarii Mobila dormitor Mobila living Mobila tineret Dressing Usi glisante Dulap usi glisante Mobila baie Mobila hol
Mobila birou: Mobilier birou Masa consiliu Rollbox-uri Dulap birou Birou managerial Birouri operationale
Mobila bucatarie la comanda preturi mici ieftina