mobila birou operational, mobila birou, mobilier birou, birou operational la comanda 


 Sunati chiar acum la:

0722.736.637 (Vodafone)
021.211.57.26 (fix)

 

 

Mobila pe comanda

Ultimele produse

Bucatarie la comanda Bucuresti

  • Bucatarie la comanda Bucuresti
vezi detalii »

Sfonier in doua usi

  • Sfonier in doua usi
vezi detalii »

Mobila la comanda

  • Mobila la comanda
vezi detalii »

Ultimele articole

Cum alegem mobila pentru dormitor

Dormitorul, spatiul in care te retragi dupa o zi solicitanta de munca, locul in care te relaxezi seara la televizor sau citind o carte, treuie sa te reprezinte intru totul. In plus, pe langa ...

citeste »

Culori

Culori PAL Mobila

Mobila birou operational

 
Mobila birou operational


Comanda acum!
0722.736.637 (Vodafone)
021.211.57.26 (fix)
Comanda acum!

Mobila birou operational BO 008.

 

Ergonomic si dinamic, mobilierul pentru birourile operationale se caracterizeaza prin divesitatea de birouri, topuri, jonctiuni si extensii, unghiuri de racord, panouri de compartimentare, peninsule, dulapuri, mese de consiliu si secretariat.

 

Caracteristici tehnice mobilier birou la comanda:

 

- Birouri: blat din PAL melaminat de 25 mm grosime cu cant ABS 2 mm, picioare din PAL melaminat de 18 mm cu cant 0.3 mm melamina sau 0.4 mm ABS, sisteme de cuplare TITUS: demontabile, ascunse, cu contact metal-metal.

- Jonctiuni: din PAL melaminat de 25 mm grosime cu cant ABS 2 mm - Casetiere: din PAL melaminat de 18 mm grosime cu cant ABS 2 mm pe toate zonele vizibile (top, sertare, laterale), sertare metalice tip Metabox BLUM, role, sistem de inchidere centralizata pe toate sertarele.

- Biblioteci: integral din PAL melaminat de 18 mm grosime cu cant ABS de 2 mm grosime pe usi, balamale aruncatoare BLUM, sistem de reglare pe inaltime, sisteme de cuplare TITUS: demontabile, ascunse, cu contact metal-metal.

 

Avantaje mobilier birou la comanda:

 

dimensiuni variate; blatul de lucru poate avea grosimea cuprinsa intre 18 mm,  25 mm sau 36 mm grosime; canturi ABS da o rezistenta si un aspect placut birourilor; sistemele de cuplare ascuns - prin demontabili ce asigura posibilitatea montarii si demontarii repetate a mobilierului si a schimbarii elementelor deteriorate fara a se schimba tot ansamblul.

 

Finisajele mobilierului pot varia, acestea se vor pune la dispozitia Dvs printr-un catalog de mostre de catre un reprezentant mobilier - mobila .ro Asamblare si transport mobilier in Bucuresti - GRATUIT ! Sunati acum !


Gama de culori:
>Gama de culori

Mobilier office Mobilier office Comanda acum!

Mobilier office


 

Mobilier office BO 005.   Mobilier de birou pe comanda la preturi mici ! Combinatia de culori si forme aduce o nota de profesionalism si dinamica spaĊ£iului dumneavoastra de lucru. Extensiile si casetierele (rollbox, dulapior cu sertare) ofera ergonomie sporita si eficienta maxima.   Executie mobilier birou din PAL melaminat Egger (import Austria) ...


vezi mai multe detalii despre "Mobilier office"

Birouri la comanda in Bucuresti Birouri la comanda in Bucuresti Comanda acum!

Birouri la comanda in Bucuresti


 

Birouri la comanda in Bucuresti BO 007.   Gama de mobilier pentru birou la comanda poate contine diverse elemente: birouri operationale in diverse forme, rollboxuri, dulapuri bibliorafturi, biblioteci, mese consiliu etc.   Mobilier realizat la comanda din placi melaminate - PAL melaminat marcile Egger si Kronospan ce reprezinta in zilele noastre o unealta indispensabila pentru ...


vezi mai multe detalii despre "Birouri la comanda in Bucuresti"
Datorita procesului de optimizare a imaginilor, culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul. Unele imagini sunt cu titlu informativ. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va rugam verificati preturile telefonic.

Mobila pentru casa: Mobila bucatarii Mobila dormitor Mobila living Mobila tineret Dressing Usi glisante Dulap usi glisante Mobila baie Mobila hol
Mobila birou: Mobilier birou Masa consiliu Rollbox-uri Dulap birou Birou managerial Birouri operationale
mobila birou operational, mobila birou, mobilier birou, birou operational la comanda